Loading...
Personaliseer een boek over scheiden, ziekte of overlijden2019-09-08T13:04:38+01:00

bijgewerkt op 8 september 2019

Help anderen bij veranderende levensmomenten

Als we praktische en financiële kennis delen met tips over hoe om te gaan met veranderingen in ons leven, dan maken we samen de wereld een beetje mooier. Geef een boek kado met positieve, niet-belerende tips en uitleg uit de serie ‘Alles over …‘ aan iemand die daar nu of binnenkort behoefte aan heeft. Help de lezer zich beter voor te bereiden op wat kan of gaat komen. De lezer krijgt deskundige en praktische hulp bij het maken van tijdige en juiste keuzes. Daarmee verbetert de kwaliteit van het leven bij veranderingen.

Denk aan de volgende levensveranderingen:

  • Een vriend of collega is ziek en lijkt niet snel te herstellen
  • Een familielid zoekt mogelijkheden om erfbelasting te besparen
  • Een stel waar je veel contact mee hebt gaat scheiden
  • Je kent iemand die meer wil weten over (levens)testamenten om iets vast te leggen voor later

Ken je iemand die met een voorbeeld uit de opsomming hiervoor te maken heeft? Of bied je zelf professioneel producten of diensten aan bij dit soort veranderende levensmomenten, bijvoorbeeld als advocaat, notaris, mediator, coach, financieel planner of begeleider? Bestel dan een boek met het thema dat daarbij past uit onze boekenserie ‘Alles over…’ en geef daar een persoonlijke tint aan.

Bestel één gepersonaliseerd kadoboek

Voor slechts € 2,- meer dan het normale boek – dat is inclusief verzendkosten en btw € 28,90 in plaats van € 26,90 voor de standaardversie geef je zelfs bij bestellen van één boek uit de serie ‘Alles over …‘ een persoonlijke tint door zelf een ondertitel op de voorkant van de kaft te kiezen. Bijvoorbeeld met de naam van de persoon die je het boek cadeau wil geven. Of jouw (bedrijfs)naam. Daarnaast kun je op de achterkant van de kaft zelf een tekst laten printen, bijvoorbeeld waarom je iemand dit boek geeft. Of met je contactgegevens zodat iemand snel aan je denkt als hij of zij iets leest uit het boek en hulp kan gebruiken. Je krijgt zelfs de mogelijkheid een hele pagina zelf te typen als voorwoord.

Een persoonlijke tint motiveert de ontvanger het boek te bewaren en af en toe open te slaan. Zo help je jouw vriend, kennis, familielid, collega, buurman, bezoeker van jouw lezing, klant of prospect zich beter voor te bereiden op veranderingen in hun leven. Je laat een hoogwaardig, duurzaam en actueel boek achter met ruim 300 pagina’s tips en uitleg van inhoudelijk en ervaringsdeskundigen met jouw contactgegevens. Het ideale geheugensteuntje om contact met jou op te nemen als er iets speelt.

Het bestelproces

Hoe je een boek kunt personaliseren via onze webshop lees je hieronder.

Vanaf 1 (!) exemplaar is het mogelijk een gepersonaliseerd boek te bestellen. Dit kost je inclusief verzending en btw slechts € 28,90. Met een zelfgeschreven voorwoord en eigen tekst op de voor- en achterkant van de kaft! De levertijd is 3 tot 5 werkdagen en wordt in een pakketje dat in de brievenbus past bezorgd op het door jou gewenste adres. De eerste stap is naar onze boekenplank te gaan en daar te kijken welke thema’s we in de serie ‘Alles over …’ beschikbaar hebben en daar uit te kiezen. De volgende boeken zijn personaliseerbaar te bestellen:

  • Alles over scheiden (nu beschikbaar)
  • Alles over nalaten (nu beschikbaar)
  • Alles over ziekte (vanaf eind november 2019)
  • Alles over geld besparen (vanaf begin 2020)
  • Alles over emigreren (vanaf april 2020)

Klik de titel aan op www.FPVI.nl/boekenplank van het thema dat je zoekt, maar dan de juiste versie. Per thema staan er telkens drie versies, een e-book, een pocketeditie en een personaliseerbaar exemplaar. Voor het gepersonaliseerde kadoboek met eigen teksten kies je de versie “Personaliseerbaar of “Gepersonaliseerd”.

Druk op “Bestel” en er verschijnt een pagina op de webshop “www.boekenbestellen.nl”. Hier zie je bovenaan een veld “Flaptekst achterzijde omslag (max. 1500 karakters)”. Klik met de muis van je computer of raak met je vinger op je laptop of telefoon dit veld aan en type vervolgens een tekst die op de achterkant van je boek wordt geprint. Denk aan een korte boodschap om de ander succes of sterkte te wensen, of eenvoudigweg de tekst “Dit boek kreeg je kado van ….” Het beste is je tekst – zeker als deze lang is – in een bestandje voor te bereiden en bijvoorbeeld vanuit “word” of een ander tekstverwerkingsprogramma te knippen en te plakken in dit veld. Als je computer, laptop of telefoon tijdens het bestelproces plotseling uitvalt dan ben je niet al je tekst kwijt. 

Boven het middelste blok lees je de tekst “Ondertitel voorzijde omslag (max. 25 karakters)”. Klik met de muis van je computer of raak met je vinger op je laptop of telefoon dit veld aan en type vervolgens een tekst die als ondertitel op de voorkant van je boek wordt geprint. Denk aan jouw voornaam en de voornaam van de ontvanger, bijvoorbeeld “Van Erik voor jou” of “Van Klaas voor Brigitte”. Let op dat je maar weinig tekens kunt gebruiken, dit vereist soms wat creativiteit als jij of de persoon aan wie je het boek wilt geven een lange naam heeft. Hetzelfde geldt voor bedrijfsnamen, soms moet je deze iets afkorten / inkorten als het een lange naam is.

Boven het onderste blok lees je de tekst “Voorwoord eerste pagina binnenwerk boek (max. 2500 karakters)”. Klik met de muis van je computer of raak met je vinger op je laptop of telefoon dit veld aan en type vervolgens een tekst die als voorwoord van je boek wordt geprint. Het beste is je tekst – net als bij de achterkant van het boek – in een bestandje voor te bereiden en bijvoorbeeld vanuit “word” of een ander tekstverwerkingsprogramma te knippen en te plakken in dit veld. Als je computer, laptop of telefoon tijdens het bestelproces plotseling uitvalt dan ben je niet al je tekst kwijt. Beschijf in dit voorwoord waarom je iemand dit boek kado doet en wat je die ander wenst. Geen inspiratie? Vraag dan via het contactformulier om advies of gebruik het standaard voorwoord dat je ook opvraagt via het contactformulier.

Op de bestelpagina heb je meerdere opties om het boek aan te schaffen. Bestel je het boek als bedrijf en kun je de BTW terugvorderen? Klik dan “zakelijk” aan. Wil het boek laten afleveren op een ander adres dan jouw privé of zakelijk adres? Voer dan als afleveradres het afwijkende adres in. Klik vervolgens op “Niet gelijk aan factuuradres” en geef de gegevens door van jouw zakelijk of privé adres.

Je kunt op veel verschillende manieren je betaling doen, bijvoorbeeld via iDeal, paypal, creditcard en “vertraagd”. Bij “vertraagd” maak je het bedrag over via een door jou gekozen andere wijze en wordt het boek geprint zodra jouw betaling is ontvangen.

Het eindresultaat

Het eindresultaat van dit stappenplan over personalisatie is een boek uit de serie ‘Alles over …’ voor iemand die dankzij jouw persoonlijke tint een extra stimulans biedt om beter voorbereid een levensverandering te doorstaan.