Loading...
Speciale editie Duet Executeurs ‘Alles over nalaten’2019-05-05T11:16:19+02:00

bijgewerkt op 5 mei 2019

Speciale editie ‘Alles over nalaten’

DUET executeurs biedt het boek ‘Alles over nalaten‘ met € 5 korting en gratis verzending aan voor slechts € 19.95 (in plaats van  € 24,95 + € 1,95 verzendkosten). Via onderstaande bestellink of door te klikken op de afbeelding van het boek komt u op de bestelpagina met deze speciale aanbieding.

Waarom biedt DUET executeurs u dit boek met korting aan? Omdat het afwikkelen van een erfenis een intensief en emotioneel proces is dat vraagt om veel deskundigheden en disciplines. U gaat veel verschillende mensen ontmoeten. Ieder zaak met haar eigen belangen en ieder mens met een andere visie op uw belangen. Zaken zoals fiscaliteit, boedelverdelingen, ontruimingen of evacuatie en verkoop of verhuur van onroerend goed. Veel personen worden erbij betrokken en zijn niet altijd even oprecht naar u. Erven en adviseurs en partners en kinderen uit eerdere huwelijken of zelfs schuldeisers en hun contracten.

Bereid u voor op wat gaat komen en haal er het maximale uit voor een goed vervolg van uw leven. Wij willen met u alle onderwerpen uit dit boek oppakken zodat u zich snel kunt richten op de emotionele aspecten in zo’n proces. Wij kunnen u ondersteunen bij de volledige afwikkeling en maken dit proces inzichtelijk, menselijk en helder voor u. Dit boek is een mooie voorbereiding op een optimale samenwerking.

  • U mag zoveel boeken bestellen als u wilt
  • De bestelling verloopt via de webshop Boekenbestellen.nl
  • U ontvangt altijd de laatste versie, het boek wordt continu bijgewerkt en actueel gehouden
  • Het boek ontvangt u binnen 3 tot 5 werkdagen op het adres dat u bij de bestelling opgeeft
  • Uw e-mailadres wordt gevraagd om u te informeren over de verzending, u ontvangt daarna geen reclame of zo
  • De betaling van € 19,95 verwerkt Docdata Payments, deze naam is zichtbaar op uw rekeningafschrift.

U ontvangt een e-mail zodra de status van uw bestelling wijzigt. Heeft u nog vragen over de bestelling? Neem dan contact op met Boekenbestellen.nl, zij handelen uw order voor ons af.

 

alles over nalaten boek op rtl 4

Het boek ‘Alles over nalaten’ werd onder andere getoond tijdens het RTL 4 – programma ‘Goed Geregeld’, over bewindvoering en het werk van een executeur waar Duet Executeurs aan meewerkte.

Je kunt hier deze aflevering van Da’s Goed Geregeld gratis bekijken (inloggen/aanmelden bij RTLXL vereist).

alles over nalaten met korting dankzij duet executeurs
bestel ‘Alles over Nalaten’
Lees meer over DUET executeurs
error: Deze content is beschermd, neem contact op via info@fpvi.nl als u deze wilt gebruiken