Loading...
Geld besparen > 1000 bespaartips voor iedereen2021-10-23T18:03:23+02:00

bijgewerkt op 23 oktober 2021

Geld besparen voor jong, oud, rijk en arm

Veel mensen moeten rondkomen met minder geld na een scheiding, ontslag, overlijdensgeval, ziekte of werkloosheid. Of in geval van een pensioentekort. Pas je jouw uitgaven niet tijdig aan? Dan ontstaan mogelijk schuldproblemen. Of wordt je gedwongen je pensioenpot aan te spreken. Regels rondom bijstand en schuldsanering bieden soms soelaas. Toch is voorkomen beter dan genezen. Lees daarom vanaf eind februari 2022 in ons boek ‘Alles over geld besparen‘ meer dan 1.000 bespaartips van ervaringsdeskundigen, budgetcoaches en financieel planners.

De bespaartips gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dit boek is vanaf eind februari 2022 beschikbaar als pocket-editie voor jezelf en je partner of als cadeauboek (met eigen voorwoord en tekst op de kaft) voor iemand in je omgeving die wat hulp kan gebruiken. Als financieel voorproefje lees je onder deze pagina een aantal onderwerpen die in het boek “Alles over Besparen” aan bod komen.

Bespaar topics die aan bod komen:

  • Hoe je van geld besparen een sport maakt in plaats van een moetje.
  • Verlaag je autokosten, ziektekosten en huishoudelijke uitgaven.
  • Voorkom het mislopen van subsidies en toeslagen.
  • Blijf genieten van het leven, maar op een slimme manier.

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here

Your Content Goes Here
banner gratis checklists

Voordeelpassen, klantenkortingen, kortingscodes

Veel winkels bieden, soms anoniem of na registratie, zonder betaling voordeelpassen, spaarkaarten of klantenkorting aan. Je spaart dan bijvoorbeeld punten die je later omzet in aankopen of korting op aankopen. De onderstaande [...]

Autokosten besparen

Het goedkoopst is je auto weg te doen en beperkt gebruik te maken van het openbaar vervoer. Heb je jouw auto echt nodig? Bekijk dan wat je kunt besparen op het gebruik van een auto. Wij zetten hieronder alle mogelijkheden voor je op een rij.

Zorgkosten en zorgpremie 2023 besparen

De zorgpremie 2022 stijgt, ook door onverzekerde zorg en het van toepassing zijn van een verplicht eigen risico of een eigen bijdrage. Maar er bestaan veel mogelijkheden om te besparen op zorgkosten, veel mensen laten die onbenut. Daarover lees je alles in dit artikel dat gratis beschikbaar is.

Hypotheeklasten verlagen

Daalt je inkomen en heb je een eigen woning met hypotheek? Dan stijgen vaak je netto hypotheeklasten. Zoek dan snel hoe je jouw hypotheeklasten verlaagt. Wij zetten hieronder alle aandachtspunten over jouw hypotheeklasten op een rij.

Geld besparen – bespaartips voor iedereen

Geld besparen: meer dan 1.000 bespaartips Veel mensen moeten rondkomen met minder geld na een scheiding, ontslag, overlijdensgeval, ziekte of werkloosheid. Of in geval van een pensioentekort. Doen ze dat niet tijdig? Dan ontstaan [...]

Vakantiekosten besparen

Zowel tijdens dure als (hele) goedkope vakanties kun je veel geld besparen. Wij zetten tientallen mogelijkheden om te besparen op uw vakantiekosten op een rij. Genieten en geld besparen gaat prima samen.

error: Deze content is beschermd, neem contact op via info@fpvi.nl als u deze wilt gebruiken