Over FPVI: zelf-hulp-boeken bij overlijden, scheiden, ziekte, emigreren en meer2022-07-16T20:15:15+02:00

bijgewerkt op 16 juli 2022

Bestel altijd een actuele versie

FPVI staat voor Financiële Planning Voor Iedereen, de overkoepelende naam voor praktische zelf-hulp-boeken over belangrijke levensveranderingen waar we allemaal wel eens mee te maken kunnen krijgen. Denk aan overlijden, scheiden, ziekte, geldproblemen en emigreren. De boekenserie ‘Alles over…’ beschrijft eenvoudig, niet belerend en uitgebreid een thema in 250 tot 350 pagina’s per deel.

De boeken van FPVI zijn alleen te koop via deze webshop, omdat bij een bestelling het meest recente exemplaar wordt geprint. De levertijd is kort (3 tot 5 werkdagen) en de kwaliteit bijna zo goed als een gedrukt exemplaar dat soms al jaren geleden uitkwam en verouderd is.

Sponsor een boek en krijg een afwijkende kaft

Vanaf 100 exemplaren is het mogelijk een boek te sponsoren. Met een eigen afbeelding, logo op de kaft en een zelfgeschreven voorwoord. Je kunt zelfs in overleg een afwijkende verkoopprijs bepalen, bijvoorbeeld als korting voor je medewerkers, klanten of als speciale ledenkorting. Je kiest zelf de titel en levert een foto met logo aan voor de kaft. Je wordt geholpen met een voorwoord en tekst op de achterflap. De levertijd is in overleg, houd rekening met 4 tot 6 weken. Zie hieronder de prijzentabel voor de gesponsorde boeken:

De ‘… voor Dummies’ – serie

De boeken ‘Gids bij overlijden voor dummies‘, Scheiden voor dummies‘ en ‘Arbeidsongeschiktheid voor dummies‘ zijn niet meer verkrijgbaar (wel tweedehands via internet, maar let op, die boeken zijn op onderdelen verouderd). Een herdruk wordt door de uitgever van de Dummies-reeks beschikbaar gesteld bij een bestelling door een bedrijf vanaf 1000 exemplaren. Tot die tijd houdt FPVI deze titels up-to-date in de uitgaven ‘Alles over nalaten‘, ‘Alles over scheiden‘ en ‘Alles over je inkomen bij ziekte‘. Het boek ‘Pensioen voor Dummies‘ is ook uitverkocht maar een derde druk wordt voorbereid en verwacht begin 2023.

Luister hieronder naar enkele minuten van een radio-interview met aandacht voor de vier boeken waarmee het idee begon (9 november 2013).

De sponsors en ambassadeurs van FPVI

Bedrijven en organisaties uit diverse branches kunnen op veel manieren aansluiting zoeken op deze site. Zie hieronder de mogelijkheden.

  • Bestel 100 exemplaren of meer van een boek uit de serie ‘Alles over…’  voor een eigen doelgroep (bijvoorbeeld medewerkers, leden of klanten)
  • Help met de promotie van een boek uit de serie ‘Alles over…’ of deze site bij landelijke media
  • Help met het schrijven van teksten voor deze site via een gastblog met een link naar een andere bedrijfspagina voor 60 euro ex BTW per jaar
  • Vraag een lezing of training aan over een onderwerp dat wordt vermeld op deze site
  • Bestel 1.000 exemplaren of meer met korting voor de herdruk van de titels ‘Scheiden voor Dummies’, ‘Arbeidsongeschiktheid voor Dummies’ of ‘Gids bij Overlijden voor Dummies’

Wil je met jouw bedrijf ook sponsor of zakenpartner worden? Neem dan contact op via de contactpagina.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van sponsoren van een boek

Wil je een boek uit de serie ‘Alles over…’ promoten, bijvoorbeeld richting je medewerkers, de leden van een vereniging, je klanten of prospects? Dan kun je met een geringe investering je naam, logo, afbeelding en contactgegevens op de kaft laten afdrukken met een eigen kleurstelling en zelf een voorwoord schrijven. In overleg wordt desgewenst een afwijkende verkoopprijs vastgesteld en een actiepagina ingericht waar mensen jouw versie van een boek uit de serie ‘Alles over ...’ kunnen bestellen en wordt jouw voorwoord gelezen. Zie de voorbeelden van enkele van onze huidige ambassadeurs KBO-PCOB, DUET Executeurs en Levensregister.nl.

error: Deze content is beschermd, neem contact op via info@fpvi.nl als u deze wilt gebruiken