Loading...
Over FPVI: zelf-hulp-boeken bij overlijden, scheiden, ziekte, emigreren en meer2019-05-19T12:56:37+00:00

Bestel altijd een actuele versie, schrijf zelf een voorwoord, lever een andere kaft aan of vraag om een aangepaste inhoud

FPVI staat voor Financiële Planning Voor Iedereen, een uitgeverij van praktische zelf-hulp-boeken over belangrijke levensmomenten waar we allemaal wel eens mee te maken kunnen krijgen. Denk aan pensioen, overlijden, scheiden, ziekte, ondernemen en emigreren. De boekenserie ‘Alles over…’ beschrijft eenvoudig, niet belerend en uitgebreid een thema in ongeveer 300 pagina’s.

De boeken zijn alleen te koop via deze webshop, omdat bij een bestelling het meest recente exemplaar wordt geprint. De levertijd is kort (3 tot 5 werkdagen) en de kwaliteit bijna zo goed als een gedrukt exemplaar dat soms al jaren geleden uitkwam en verouderd is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor twee euro extra zelf een voorwoord in het boek en tekst op de kaft te schrijven. Dat wordt dan geprint waardoor je een uniek exemplaar krijgt. Ook daarvoor geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

Geef een boek met eigen voorwoord cadeau

Voor twee euro extra kun je zelf een voorwoord in het boek schrijven en op de voor- en achterkant van de kaft een eigen tekst laat afdrukken. Al vanaf één exemplaar! Dat maakt de boeken in de serie “Alles over…” extra mooi om cadeau te geven aan een collega, vriend, kennis of familielid of aan bezoekers van een congres:

 • Een mooie herinnering aan een lezing die je zelf organiseerde
 • Een nuttig geschenk aan een nieuwe of vertrekkende collega
 • Een persoonlijk steuntje in de rug voor iemand in je directe omgeving die te maken heeft met een thema uit de boekenserie

Vanaf 20 exemplaren krijg je een aantrekkelijke korting als je de boeken gratis weggeeft (doorverkopen met korting mag niet vanwege de vaste boekenprijs):

Geef een maatwerk boek cadeau

Vanaf 100 exemplaren is het mogelijk een boek op maat te bestellen. Met een eigen tekst, afbeelding en logo op de kaft en een zelfgeschreven voorwoord –  maar ook met aangepaste inhoud. Wil je een boek cadeau doen aan een speciale doelgroep, zoals ondernemers, gepensioneerden of deelnemers van een bepaald pensioenfonds? Je kiest zelf de titel en levert een foto met logo aan voor de kaft. Je wordt geholpen met een voorwoord en tekst op de achterflap, de onderwerpen en de inhoudsopgave worden met jou afgestemd. De levertijd is in overleg, houd rekening met 4 tot 6 weken. Zie hieronder de prijzentabel voor de boeken op maat:

De ‘… voor Dummies’ – serie

De boeken ‘Gids bij overlijden voor dummies‘, Scheiden voor dummies‘ en ‘Arbeidsongeschiktheid voor dummies‘ zijn niet meer verkrijgbaar (wel tweedehands via internet, maar let op, die boeken zijn op onderdelen verouderd). Een herdruk wordt door de uitgever van de Dummies-reeks beschikbaar gesteld bij een bestelling door een bedrijf vanaf 1000 exemplaren. Tot die tijd houdt FPVI deze titels up-to-date in de uitgaven ‘Alles over nalaten‘, ‘Alles over scheiden‘ en ‘Alles over je inkomen bij ziekte‘.

Luister hieronder naar enkele minuten van een radio-interview met aandacht voor de vier boeken waarmee het idee begon (9 november 2013).

De sponsors en ambassadeurs van FPVI

Bedrijven en organisaties uit diverse branches kunnen op veel manieren aansluiting zoeken op deze site. Zie hieronder de mogelijkheden.

 • Bestel 200 exemplaren of meer van een boek uit de serie ‘Alles over…’ 
 • Bestel 100 exemplaren of meer van een boek op maat voor een eigen doelgroep (bijvoorbeeld alle werknemers van je bedrijf, met uitleg over jouw pensioenregeling)
 • Help met de promotie van een boek uit de serie ‘Alles over…’ of deze site bij landelijke media
 • Help met het schrijven van teksten voor deze site en de boeken uit de serie ‘Alles over…’
 • Vraag een lezing of training aan over een onderwerp dat wordt vermeld op deze site
 • Bestel 1.000 exemplaren of meer met korting voor de herdruk van de titels ‘Scheiden voor Dummies’, ‘Arbeidsongeschiktheid voor Dummies’ of ‘Gids bij Overlijden voor Dummies’.

Wil je met jouw bedrijf ook sponsor of zakenpartner worden? Neem dan contact op via de contactpagina.

Neem contact met ons op

Word ambassadeur van een boek

Wil je een boek uit de serie ‘Alles over…’ promoten, bijvoorbeeld richting de leden van een vereniging of aan je bestaande klanten of prospects? Dan kun je met een geringe investering (eenmalig 100 euro) je naam, logo, afbeelding en contactgegevens op de kaft laten afdrukken en zelf een voorwoord schrijven in ruil voor het onder de aandacht brengen van het boek bij een grote doelgroep. Bijvoorbeeld door:

 • Het boek in beeld te brengen en te bespreken in een televisieprogramma
 • In een nieuwsbrief of magazine aan klanten of leden het boek veel aandacht geven

In overleg wordt een afwijkende verkoopprijs vastgesteld en een actiepagina ingericht waar mensen jouw versie van een boek uit de serie ‘Alles over ...’ kunnen bestellen en wordt jouw voorwoord gelezen. Zie de voorbeelden van enkele van onze huidige ambassadeurs KBO-PCOB, DUET Executeurs en Levensregister.nl.

checklist EMIGREREN checklist MIJN LEVENSDOSSIER checklist NABESTAANDEN checklist SCHEIDEN

Download gratis de checklists en krijg honderden tips & trics!

error: Deze content is beschermd !!