Over FPVI: zelf-hulp-boeken bij overlijden, scheiden, ziekte, emigreren en meer2020-10-05T13:08:25+02:00

bijgewerkt op 5 oktober 2020

Bestel altijd een actuele versie, schrijf zelf een voorwoord en een tekst voor op de kaft

FPVI staat voor Financiële Planning Voor Iedereen, de overkoepelende naam voor praktische zelf-hulp-boeken over belangrijke levensveranderingen waar we allemaal wel eens mee te maken kunnen krijgen. Denk aan overlijden, scheiden, ziekte, geldproblemen en emigreren. De boekenserie ‘Alles over…’ beschrijft eenvoudig, niet belerend en uitgebreid een thema in ongeveer 300 pagina’s.

De boeken van FPVI zijn alleen te koop via deze webshop, omdat bij een bestelling het meest recente exemplaar wordt geprint. De levertijd is kort (3 tot 5 werkdagen) en de kwaliteit bijna zo goed als een gedrukt exemplaar dat soms al jaren geleden uitkwam en verouderd is. Daarnaast heb je de mogelijkheid om voor twee euro extra een gepersonaliseerde editie te bestellen. Dan kun je zelf een voorwoord in het boek en een tekst op de kaft laten printen waardoor je een uniek exemplaar krijgt. Ook daarvoor geldt een levertijd van 3 tot 5 werkdagen. Zie de uitleg hoe personaliseren van een boek uit de ‘Alles over …’ – serie werkt.

Geef een boek met eigen voorwoord cadeau

Voor twee euro extra kun je zelf een voorwoord in het boek schrijven en op de voor- en achterkant van de kaft een eigen tekst laat afdrukken. Al vanaf één exemplaar! Dat maakt de boeken in de serie “Alles over…” extra mooi om cadeau te geven aan een collega, vriend, kennis of familielid of aan bezoekers van een congres:

  • Een mooie herinnering aan een lezing die je zelf organiseerde
  • Een nuttig geschenk aan een nieuwe of vertrekkende collega
  • Een persoonlijk steuntje in de rug voor iemand in je directe omgeving die te maken heeft met een thema uit de boekenserie

Vanaf 20 exemplaren krijg je een aantrekkelijke korting als je de boeken gratis weggeeft. Let op: doorverkopen met korting mag niet vanwege de vaste boekenprijs, als je dat wel wenst – bijvoorbeeld als ledenkorting voor je vereniging of als kerstgeschenk voor je klanten – kies dan de optie “gesponsord”.

Sponsor een boek en krijg een afwijkende kaft

Vanaf 100 exemplaren is het mogelijk een boek te sponsoren. Met een eigen afbeelding, logo op de kaft en een zelfgeschreven voorwoord. Je kunt zelfs in overleg een afwijkende verkoopprijs bepalen, bijvoorbeeld als korting voor je medewerkers, klanten of als speciale ledenkorting. Je kiest zelf de titel en levert een foto met logo aan voor de kaft. Je wordt geholpen met een voorwoord en tekst op de achterflap. De levertijd is in overleg, houd rekening met 4 tot 6 weken. Zie hieronder de prijzentabel voor de gesponsorde boeken:

De ‘… voor Dummies’ – serie

De boeken ‘Gids bij overlijden voor dummies‘, Scheiden voor dummies‘ en ‘Arbeidsongeschiktheid voor dummies‘ zijn niet meer verkrijgbaar (wel tweedehands via internet, maar let op, die boeken zijn op onderdelen verouderd). Een herdruk wordt door de uitgever van de Dummies-reeks beschikbaar gesteld bij een bestelling door een bedrijf vanaf 1000 exemplaren. Tot die tijd houdt FPVI deze titels up-to-date in de uitgaven ‘Alles over nalaten‘, ‘Alles over scheiden‘ en ‘Alles over je inkomen bij ziekte‘.

Luister hieronder naar enkele minuten van een radio-interview met aandacht voor de vier boeken waarmee het idee begon (9 november 2013).

De sponsors en ambassadeurs van FPVI

Bedrijven en organisaties uit diverse branches kunnen op veel manieren aansluiting zoeken op deze site. Zie hieronder de mogelijkheden.

  • Bestel 200 exemplaren of meer van een boek uit de serie ‘Alles over…’ 
  • Sponsor 100 exemplaren of meer van een boek op maat voor een eigen doelgroep (bijvoorbeeld medewerkers, leden of klanten)
  • Help met de promotie van een boek uit de serie ‘Alles over…’ of deze site bij landelijke media
  • Help met het schrijven van teksten voor deze site en de boeken uit de serie ‘Alles over…’ en plaats een link op je bedrijfspagina
  • Vraag een lezing of training aan over een onderwerp dat wordt vermeld op deze site
  • Bestel 1.000 exemplaren of meer met korting voor de herdruk van de titels ‘Scheiden voor Dummies’, ‘Arbeidsongeschiktheid voor Dummies’ of ‘Gids bij Overlijden voor Dummies’

Wil je met jouw bedrijf ook sponsor of zakenpartner worden? Neem dan contact op via de contactpagina.

Neem contact met ons op

Voorbeelden van sponsoren van een boek

Wil je een boek uit de serie ‘Alles over…’ promoten, bijvoorbeeld richting je medewerkers, de leden van een vereniging, je klanten of prospects? Dan kun je met een geringe investering je naam, logo, afbeelding en contactgegevens op de kaft laten afdrukken met een eigen kleurstelling en zelf een voorwoord schrijven. In overleg wordt desgewenst een afwijkende verkoopprijs vastgesteld en een actiepagina ingericht waar mensen jouw versie van een boek uit de serie ‘Alles over ...’ kunnen bestellen en wordt jouw voorwoord gelezen. Zie de voorbeelden van enkele van onze huidige ambassadeurs KBO-PCOB, DUET Executeurs en Levensregister.nl.

error: Deze content is beschermd, neem contact op via info@fpvi.nl als u deze wilt gebruiken