Loading...
Over Erik Beckers2020-08-08T12:08:19+02:00

bijgewerkt op 8 augustus 2020

 

 

erik beckers docent trainerpensioen trainer spreker

Mr. Erik K. Beckers FFP CFP

De initiatiefnemer van deze site is Mr. Erik K. Beckers FFP. Hij levert op een positieve manier een bijdrage aan het voorkomen van discussies en teleurstellingen bij veranderingen in je leven, veroorzaakt door bijvoorbeeld een scheiding, ziekte, pensioen, overlijden of emigratie. Door als freelancer onafhankelijk en objectief boeken uit te geven met uitleg en tips over levensmomenten. Daarnaast geeft Erik lezingen over alle onderwerpen uit zijn boeken voor businessclubs, tijdens seminars of andere bijeenkomsten en geeft hij trainingen als CRKBO-gecertificeerd docent namens bijvoorbeeld Docendo en AMV-mediationopleidingen.

Eerder was Erik actief in diverse managementfuncties op het gebied van financiële productontwikkeling. Hij gaf advies als employee benefits adviseur en was bij de VVAA financieel planner. Erik was enkele jaren lid van de Editorial Board van Netspar. Sinds 2009 is hij manager van de juridische afdeling van Zwitserleven. Daar deed hij veel ervaring op met klachten en rechtszaken die volgens hem altijd zijn te voorkomen als mensen of bedrijven eerder met de juiste kennis anders handelen. Naast het schrijven van boeken publiceert hij artikelen voor onder andere HoffelijkTaxance, Seniorenwijzer en KBO-PCOB.

Erik heeft veel kennis van en ervaring met de thema’s waarover hij schrijft. Daarnaast is hij ervaringsdeskundige op veel onderwerpen uit zijn boeken. Zo liep hij de ziekte van Lyme op, heeft ervaren hoe het is om te scheiden en begeleidde een terminaal zieke collega die overleed aan kanker. Meer dan 100 mede-auteurs helpen hem belangeloos bij het up-to-date houden van de boeken.

error: Deze content is beschermd, neem contact op via info@fpvi.nl als u deze wilt gebruiken