Over FVPI – maatwerk of gepersonaliseerd boek over financiële levensmomenten

Over FVPI – maatwerk of gepersonaliseerd boek over financiële levensmomenten 2018-01-20T12:17:14+00:00

Gepersonaliseerd of maatwerk boek over financiële levensmomenten

cadeauboek pensioen scheiden schenken erven uitvaart ziekte AOV

Wij verkopen praktische zelf-hulp-boeken over financiële levensmomenten, zoals scheiden, overlijden, ziekte en pensioen. Onze boeken “Alles over…” en ‘Financiële planning voor…‘ zijn ook als gepersonaliseerd boek – met eigen tekst op kaft en een voorwoord – en op basis van maatwerk – met zelfgekozen selectie van onderwerpen en eigen tekst op kaft en een voorwoord – verkrijgbaar via onze webshop.

Het idee begon bij uitgever van de populaire boekenserie ‘…voor Dummies’; de uitgever had het idee een ‘...voor Dummies’ over pensioen uit te brengen. Veel gepassioneerde inhoudelijk- en  ervaringsdeskundigen werkten mee aan een boek dat alles over de opbouw en risico’s van pensioen beschrijft. Wij benaderen in ons boek ‘Pensioen voor dummies‘ een pensioenplan in zes stappen en noemen dat:

6 stappen naar pensioensucces“:cadeauboek scheiden pensioen financiën

Inmiddels werden tienduizenden exemplaren van onze ‘…voor Dummies-boeken verkocht. Naast ‘Pensioen voor dummies‘ – onze bestseller – schrijven we boeken die zich kenmerken door heel uitgebreid, maar wel begrijpelijk, objectief (zonder commercieel doel) en niet belerend uit te leggen hoe je zelf grip krijgt op je financiële levensmomenten. De inhoud veroudert snel. Daarom stellen wij de volgende boeken POD beschikbaar:

  • Alles over…” (boeken met een bepaald thema, zoals geld besparen of scheiden) en
  • Financiële Planning Voor…” (boeken voor een bepaalde doelgroep, zoals werknemer of ZZP’er).

POD houdt in dat er pas een boek wordt geprint zodra een boek wordt gekocht. De levertijd is heel kort (enkele werkdagen) en de kwaliteit bijna zo goed als een gedrukt exemplaar. Het voordeel is dat als je deze boeken via ons koopt, je altijd de laatste bijgewerkte versie ontvangt.

Geef een financieel gepersonaliseerd boek cadeau

Een gepersonaliseerd boek houdt in dat je voor enkele euro’s extra zelf een voorwoord in het boek schrijft en op de voor- en achterkant van onze kaft een eigen tekst laat afdrukken. Dat maakt onze boeken “Alles over…” en “Financiële Planning Voor…” extra leuk om cadeau te geven aan een collega, vriend, kennis of familielid of aan bezoekers van een congres. Een leuke herinnering aan een lezing die je zelf organiseerde, of een nuttig geschenk aan een nieuwe of vertrekkende collega. Of voor een vriend, kennis of familielid die een bepaald levensmoment ervaart en daar hulp bij kan gebruiken.

Onze boeken zijn per stuk verkrijgbaar, maar bijzonder is dat dit ook geldt voor onze gepersonaliseerde boeken. Vanaf 100 exemplaren krijg je een aantrekkelijke korting, dus extra interessant voor een groep klanten of bezoekers van een open dag of lezing. Zie hieronder de prijzentabel voor onze standaard en gepersonaliseerde boeken (prijzen inclusief btw, exclusief bezorgkosten):

Geef een financieel maatwerk boek cadeau

Wij stellen ook boeken op maat samen, niet vanaf 1 maar vanaf 100 exemplaren. Een boek op maat heeft een eigen kaft en voorwoord – zoals een gepersonaliseerd boek – maar ook teksten op maat. Wil je een boek cadeau doen aan een speciale doelgroep? Dan helpen wij met het selecteren van de relevante teksten uit al onze boeken. Je bepaalt zelf de titel en levert een foto met logo aan voor de kaft. We kunnen je helpen met een voorwoord en tekst op de achterflap. De levertijd is in overleg, houd rekening met 4 tot 6 weken. Zie hieronder de prijzentabel voor de boeken op maat (prijzen inclusief btw, exclusief bezorgkosten):

Onze boeken ‘Gids bij overlijden voor dummies‘, Scheiden voor dummies‘ en ‘Arbeidsongeschiktheid voor dummies‘ zijn niet meer verkrijgbaar (wel tweedehands via internet, maar let op, die boeken zijn op onderdelen verouderd). Een herdruk wordt door de uitgever beschikbaar gesteld bij een bestelling door een bedrijf vanaf 1.000 exemplaren. Dan is ook een eigen voorwoord en logo op de kaft mogelijk tegen een geringe meerprijs. Tot die tijd houden wij de uitleg van deze titels up-to-date in onze uitgaven ‘Alles over schenken, erven en uitvaart’, ‘Alles over scheiden’ en ‘Alles over inkomen bij ziekte’. Luister hieronder naar enkele minuten van een radio-interview met aandacht voor de vier boeken waarmee ons idee begon (9 november 2013).

De uitvoerders – mede-auteurs

Bekijk via deze link de lijst met namen van ruim honderd personen die belangeloos meewerkten aan 1 of meer boeken over financiële planning. Ook mensen zonder inhoudelijke kennis hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de boeken. Door kritisch mee te lezen en aan te geven wat wel en niet duidelijk was konden de inhoudelijk deskundigen de teksten beter weergeven. De boeken zijn nooit af. Daarom zoeken wij continu naar het verbeteren van onze boeken. Wil je zelf een bijdrage leveren aan pagina’s met uitleg op deze site of aan een boek? Neem dan contact op via het contactformulier en laat je gegevens achter.

Over Erik Beckers

maatwerk gepersonaliseerd boek

De initiatiefnemer van deze site is Mr. Erik K. Beckers FFP. Hij wil op een positieve manier een bijdrage leveren aan het voorkomen van discussies en teleurstellingen over financiële levensmomenten. Daarom schrijft Erik als freelancer geheel onafhankelijk en objectief boeken met uitleg en tips over financiële levensmomenten en geeft hij lezingen en trainingen.

Lees meer over de achtergrond van Erik en over de meer dan 100 mede-auteurs die belangeloos helpen bij het up-to-date houden van de boeken op de pagina ‘Over ons”.

 

Neem contact met ons op

De sponsors en B-TO-B (Business to Business)

Bedrijven en organisaties uit diverse branches kunnen op veel manieren aansluiting zoeken op deze site. Zie hieronder de mogelijkheden.

  • bestellen van 100 exemplaren of meer van onze boeken ‘Alles over…’ en ‘Financiële planning voor…’ met korting, naamsvermelding en eigen voorwoord (geen minimum aantal);
  • bestellen van een boek met een eigen doelgroep (bv alle werknemers van je bedrijf, met uitleg over jouw pensioenregeling);
  • helpen met de promotie van deze site bij landelijke media;
  • helpen met het schrijven van teksten voor deze site en de boeken;
  • artikelen of blogs schrijven namens jouw bedrijf (eventueel als ghostwriter), € 200 per pagina;
  • een boek of reeks artikelen laten schrijven namens jouw bedrijf (eventueel als ghostwriter), vanaf 150 euro per pagina;
  • een lezing of training aanvragen door de initiatiefnemer van deze site.
  • bestellen van 1.000 exemplaren of meer met korting voor de herdruk van de titels ‘Scheiden voor Dummies’, ‘Arbeidsongeschiktheid voor Dummies’ of ‘Gids bij Overlijden voor Dummies’.

Wil je met jouw bedrijf ook sponsor of zakenpartner worden? Neem dan aub contact op via de contactpagina.

Neem contact met ons op