Puff Daddy – I’ll be missing you (Every breath you take)

bijgewerkt op 19 oktober 2018

Alles over uitvaart regelen
Beginpagina uitvaartmuziek zoekmachine

Puff Daddy  – I’ll be missing you (Every breath you take)

I’ll be missing you (Every breath you take) werd oorspronkelijk geschreven en uitgebracht door Sting en gaat over stalking. Maar Puff Daddy maakte er een herinneringssong van ter nagedachtenis aan een goede vriend. De muziekclip doet vermoeden dat hij omkwam tijdens een verkeersongeluk, maar eigenlijk is hij vermoord. Vervolgens is deze versie tijdens veel uitvaarten en grote ceremonies gezongen, onder andere ter ere van Prinses Diana en ter ere van alle slachtoffers uit Amerika in Irak. Een persoonlijke ervaring van de initiatiefnemer van FPVI betreft het overlijden van zijn beste vriend die op 20-jarige leeftijd omkwam na een auto-ongeluk onderweg naar een concert van Sinead O’Conner en The Police. De achtergrond van dit nummer sluit daar op verrassend veel onderdelen op aan.

verhaal over

Zonder afscheid

Ik sloeg de krant open. Mijn oog viel op de foto van een stukje schroot op de A12 toen de telefoon ging. Ga even rustig zitten’, begint mijn vader, ‘ik heb slecht nieuws.’  Hij vertelt in serene rust wat mijn beste vriend die avond daarvoor overkwam: ‘Onderweg naar het concert van Sinead O’Conner en The Police is hij verongelukt. Hij verloor de macht over het stuur en belandde op de andere kant van de snelweg. Daar botste hij frontaal op een tegenligger.’ De rest hoorde ik niet meer. Je bent ruim 20 jaar beste vrienden, opeens is hij weg. Later verneem ik dat hij levend uit het autowrak van de foto uit de krant is gezaagd. Op de operatietafel werd elke adem van hem met hoop gadegeslagen door een team van zes chirurgen. Vijf uur lang opereren was niet genoeg om door te ademen, hij heeft niets meer kunnen zeggen… 

Barry van Loon

Rust in vrede, RIP, in memoriam – Barry van loon – 31 mei 1970 – 9 mei 1991

Heb je zelf ook een herinnering aan een overleden dierbare bij het luisteren naar een muzieknummer? En wil je je verhaal dat daarbij hoort delen via onze uitvaartmuziek zoekmachine? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier. Ook als het je niet zelf lukt om een verhaal te schrijven, we bellen je graag voor een interview en helpen je het verhaal vorm te geven. Daarna publiceren we jouw verhaal bij het betreffende muzieknummer via deze uitvaartmuziek zoekmachine, alleen na jouw toestemming en desgewenst anoniem.

Zoek uitvaartmuziek op verschillende thema’s:

Uitvaartmuziek top 50
Uitvaartmuziek op Genre
Uitvaartmuziek op alfabet
Uitvaartmuziek op Hoofdpersoon

2018-10-19T14:04:23+02:005 oktober 2017|

Geef een reactie

error: Deze content is beschermd, neem contact op via info@fpvi.nl als u deze wilt gebruiken